Magasztos Weboldala - Varga Imre - Informatikai megoldások

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Oktatás

Jelenleg a Békéscsabai Gépészeti és Számítástechnikai Szakközépiskola tanáraként dolgozom. Korábban a BéKSZI szakképzésén, valamint a Premier Művészeti Szakközépiskolában is óraadó tanár voltam. Jelenlegi iskolámban a megnövekedett teendők miatt 2014. tanévben már csak a Gésziben tanítok.
Informatikai, multimédia ismeretek (hang-, stúdió és videótechnika, képszerkesztés), grafika, hálózati ismeretek, programozás, hardver ismeretek és ECDL modulok oktatásával foglalkozom.

Alapvetõ számítástechnikai ismeretek oktatása, vizsgákra történõ felkészítés, érettségi elõkészítés, középiskolára történõ felkészítés is lehetséges.

Oktatóként vállalom egyéni és csoportos ECDL tanfolyamok szervezését, oktatását, akár modulonként is. Lehetõsége van vizsgát tenni, melynek helye Békéscsaba, Kazinczy u. 7. a Békéscsabai Gépészeti és Számítástechnikai Szakközépiskola.

IT alapismeretek, Operációs rendszerek, Szövegszerkesztés, Táblázatkezelés, Internet és levelezés, Prezentáció és grafika, Adatbáziskezelés
tananyagkokat a Diákoknak szóló menüpontban találhat!
2014. évben a Bázisiskola program tesztelő pedagógusa voltam másik két kollégámmal. Az ehhez kapcsolódó fotódokumentáció a fenti képre kattintva érhető el.


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz